••• Vevőszolgálatunk és csomagküldésünk márc. 4-től 6-ig szünetel! •••

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Szakács Melinda ev.
Cím:
1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 2.
Telefon:
Áruház neve:
Cifra Design
Adószám:
76272808-1-41
Nyilvántartási szám:
50869554
Kapcsolattartó neve:
Jelinek Dóra (csomagküldéssel kapcsolatos kérdés esetén)
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36703674067
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
GLS Automata
mygls_api_dropoffpoints
Szállíttassa csomagját az Önhöz legközelebb eső GLS Automatába, melyet a megrendelés leadásakor választhat ki! Megrendelése a feladást követő munkanapon, a GLS jelzése után már át is vehető!
A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre.
Utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 999  Ft
1 290 Ft
25 000  Ft
-
ingyenes
GLS CsomagPont
mygls_api_dropoffpoints
Szállíttassa csomagját a lakóhelyéhez legközelebb eső GLS CsomagPontra, melyet a megrendelés leadásakor választhat ki! Megrendelése a feladást követő munkanapon, a GLS értesítése után már át is vehető!
A GLS CsomagPontok különböző profilú üzletekben találhatók, ahol az eladók segítségével kapjuk meg megrendelésünket. A csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 999  Ft
1 590 Ft
25 000  Ft
-
ingyenes
GLS Házhozszállítás
mygls_api
A házhoz kézbesítés a csomag feladását követő munkanapon, munkaidőben, jellemzően 8 és 17 óra között történik. A GLS e-mailben értesíti a címzettet amint megrendeljük a csomagszállítást. A második e-mailt a kiszállítás napjának reggelén küldik, ez tartalmazza a kézbesítő futár telefonszámát, valamint egy 3 órás időablakot a kiszállítás várható idejével.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 999  Ft
1 990 Ft
25 000  Ft
-
ingyenes

A Grafikás ékszerek 1-2 munkanapon belül, a Viaplant és az Ötvös ékszerek 3-5 munkanapon belül szállításra készek. Az elkészült csomagok a feladást követő munkanapon érkeznek mind a megadott szállítási címekre, mind a GLS pontokra.

Fizetés
SimplePay bankkártyás fizetés
Egyszerű, gyors és biztonságos online bankkártyás fizetés. A SimplePay rendszerén keresztül bonyolított tranzakciók biztonságát az OTP Bank informatikai háttere szolgáltatja. A kártyaadatok megadása a SimplePay felületén, a webáruházon kívül, a legmagasabb fokú biztonsági tanúsítványokkal ellátott környezetben történik.
Banki előreutalás
Banki előreutalás esetén a pénz számlánkra történő megérkezését követően adjuk át a csomagot a futárnak. Bankszámlaszámunk: M-Invent Kft. 11742087-20082587. Közleményként a megrendelés számát kérjük feltüntetni.
Utánvét
Utánvétes fizetés esetén a megrendelés végösszegét a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak, GLS CsomagPont esetén az átvevőhely dolgozójának. GLS Automata esetén kizárólag bankkártya használható.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!