Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Szakács Melinda ev.
Cím:
1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 2.
Telefon:
Áruház neve:
Cifra Design
Adószám:
76272808-1-41
Nyilvántartási szám:
50869554
Kapcsolattartó neve:
Jelinek Dóra (csomagküldéssel kapcsolatos kérdés esetén)
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36 70 367 4067
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
GLS Automata (csomagfelvét minden munkanap)
mygls_api_dropoffpoints
Megrendelése a feladást követő munkanapon, a GLS jelzése után már át is vehető a választott GLS Automatában!
A GLS Automaták többsége 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre.
Utánvét kifizetése GLS Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.
Szállítási költség: 1 290 Ft
GLS CsomagPont (csomagfelvét minden munkanap)
mygls_api_dropoffpoints
Megrendelése a feladást követő munkanapon, a GLS értesítése után már át is vehető!
A GLS CsomagPontok különböző profilú üzletekben találhatók, ahol az eladók segítségével kapjuk meg megrendelésünket. A csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre.
Szállítási költség: 1 590 Ft
GLS Házhozszállítás (csomagfelvét minden munkanap)
mygls_api
Kézbesítés a csomag feladását követő munkanapon, munkaidőben, jellemzően 8 és 17 óra között történik.
A GLS e-mailben értesíti Önt amint megrendeljük a csomagszállítást. A kiszállítás reggelén küldött második e-mailben találja a kézbesítő futár telefonszámát és a 3 órás időablakot a kiszállítás várható idejével.
Szállítási költség: 1 990 Ft
MPL PostaPont és Automata (heti egy gyűjtőfelvétel)
mpl_api_postapont
Az MPL sms-ben vagy e-mailben küld üzenetet a csomag hozzáférhetőségéről. A Postára (Postán maradóként) vagy Partner Postapontra rendelés esetén az átvételre 5 munkanap, automata esetén 2 munkanap áll rendelkezésre.
A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető, a csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal vehető ki az automatából. Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt az MPL beszállítja a postára. Ekkor a címzett SMS-ben és e-mail-ben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheti át.
Szállítási költség: 990 Ft
MPL Házhozszállítás (heti egy gyűjtőfelvétel)
mpl_api
Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni az Ön részére.
Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra, majd a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.
Ha ekkor sem jár sikerrel a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.
Szállítási költség: 1 990 Ft
Fizetés
SimplePay bankkártyás fizetés
Egyszerű, gyors és biztonságos online bankkártyás fizetés. A SimplePay rendszerén keresztül bonyolított tranzakciók biztonságát az OTP Bank informatikai háttere szolgáltatja. A kártyaadatok megadása a SimplePay felületén, a webáruházon kívül, a legmagasabb fokú biztonsági tanúsítványokkal ellátott környezetben történik.
Banki előreutalás
Banki előreutalás esetén a pénz számlánkra történő megérkezését követően adjuk át a csomagot a futárnak. Bankszámlaszámunk: M-Invent Kft. 11742087-20082587. Közleményként a megrendelés számát kérjük feltüntetni.
Utánvét (díja: 300 Ft)
Utánvétes fizetési lehetőséget GLS-es szállítások esetén biztosítunk. Utánvétes fizetés esetén a megrendelés végösszegét a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak, GLS CsomagPont esetén az átvevőhely dolgozójának. GLS Automata esetén kizárólag bankkártya használható.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!